Közlemények

06.06
V. MNV Családi Nap és Foci Kupa

A névadó Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt és a rendező PromoSport Kft közös erőfeszítésének eredményeként minden eddiginél sikeresebb volt a szombaton megrendezett V.MNV Családi Nap és Foci Kupa, amelynek az ideális színhelyet biztosító mátyásföldi Ikarus Sporttelep adott otthont. A hangulatos esemény rangját emelte, hogy a díszvendégek között ott volt Bártfai-Mager Andrea, a magyar nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter, a kormány egyedüli hölgytagja, aki elismeréssel nyilatkozott a programról és a rendezés színvonaláról.

Az ünnepélyes megnyitón a fővédnöki tisztet betöltő dr. Szivek Norbert, az MNV vezérigazgatója büszkén emlékezett meg arról, hogy az állami vagyon felett tulajdonosi jogokat gyakorló Zrt. idén fennállásának tizedik évfordulóját ünnepeli, és ennek a különleges évnek egyik jeles rendezvénye a kisjubileumhoz érkezett MNV Családi Nap és Foci Kupa. Sok sikert, sportszerű és sérülésmentes játéknapot kívánt a műfüves pályákon megmérkőző 26 csapatnak, és remek ételek elkészítését annak a 14 „főző-válogatottnak”, amelyek a focistákhoz hasonlóan az MNV vállalatcsoportba tartozó cégeket képviselték. Külön is említést tett arról, hogy az Ikarus Sportpályán a vasárnapi gyereknap előzeteseként szórakoztató és képességfejlesztő programok egész sora vár az ifjú vendégekre, ahogy arról is, hogy minden eddiginél több, szám szerint 21 promóciós pavilont állítottak fel, amelyek közül az egyik egészégszűrő állomásként állt a résztvevők rendelkezésre. A vezérigazgató örömmel üdvözölte a fogyatékkal élők Szegedről érkező népes csoportját, akiknek a helyzetébe úgynevezett érzékenyítő programokon élhették bele magukat az esemény ép résztvevői.

A családi napon az NHSZ cégcsoport is képviselte magát: a kiállított „kukás autón” kívül promóciós standunkon gyermek szelektív hulladékválogatóval és ökopecával vártuk az érdeklődőket. A focikupán az „NHSZ válogatott” is megmérette magát

„Sikeres rendezvényre tekinthetünk vissza, amely ezúttal is azt bizonyította, hogy folyamatosan gyarapodik a szabadidős amatőr focitornák népszerűsége, a játékosok pedig sokkal jobban érzik magukat akkor, a ha az eseményen ott vannak és jó programokban vehetnek részt a hozzátartozóik, köztük a gyerekeik is.” – hangsúlyozta Szalay Gergő, a házigazda PromoSport ügyvezetője.

Galéria