Közlemények

03.13
Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás - 2020

Az NHSZ Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft. közleménye

 

Az NHSZ Kft. tájékoztatja az érdeklődőket és leánytársaságok  hulladékgazdálkodási közszolgáltatási területeihez tartozó lakosságot, hogy Táraságaink mindent megtesznek a Koronavírus járvány hazai terjedésének megakadályozása, és a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése érdekében.

Társaságaink rendelkeznek, az Országos Tisztifőorvos által jóváhagyott pandémiás tervvel, folyamatosan figyeljük a minisztériumi és a hazai járványügyi szervezet közleményeit, és saját intézkedéseinket ahhoz igazítjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a megelőzésre, a fertőtlenítésre, a védőeszközök biztosítására.

 

Társaságaink mindent megtesznek a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásának érdekében, ehhez kiemelten kezeljük a takarítást, a kézmosást, a fertőtlenítő és a védőeszközök használatát.

 

A védekezés és megelőzés, valamint a 41/2020 (III.11.) Korm. rendelet intézkedéseire tekintettel Társaságaink 2020.03.13. naptól határozatlan időre felfüggesztik ügyfélszolgálati irodáinak nyitva tartását. A vírus megfékezéséig személyes ügyfélszolgálattal nem állunk ügyfeleink rendelkezésére, az ügyintézést munkatársaink internetes, telefonos ügyfélszolgálattal látják el.

 

Kérjük minden Tisztelt Ügyfelünket, hogy ezen időponttól az ügyfélszolgálatunkkal való kommunikációt elsősorban e-mailben, másodsorban telefonon, illetve postai úton intézzék.

Személyes adatok, és a szolgáltatást érintő változások rendezése, szerződések és formanyomtatványaink aláírt módon való továbbítása (fényképezve, szkenelve) csak e-mailben, illetve postai úton lehetséges.

 

Társaságaink alábbi szolgáltatásait érinti a személyes ügyfélszolgálat működésének szüneteltetése:

- Személyes ügyfélszolgáltatás

- Hulladékgyűjtő edény vásárlása, illetve leadása

- Készpénzes befizetés

- Zsák (szelektív, többlethulladékos) átvétel

- Közületi szerződéseket e-mailben elfogadjuk, de a postai úton történő feladás is szükséges

- Részletfizetést csak e-mailben áll módunkban elfogadni

 

Természetesen bármely további kérdésben állunk az Önök rendelkezésére, egyben kérjük, hogy a részletekért keressék fel az Önök lakóhelye szerinti illetékes Közszolgáltató weboldalát!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:

 

                                                                                                                 NHSZ cégcsoport